KeMut

 

KeMuT 2024 tarjoaa uusia ja yllätyksellisiä kulttuurikokemuksia kaikille! Lavalla tullaan näkemään monipuolinen kattaus laulua, tanssia ja teatteria sekä läheltä että kauempaa. Pääset myös kokeilemaan sirkustaiteen tekemistä!

KeMuissa esiintyvät: Ainomaaria Hendunen, Tunneteatteri, The Voice, Mix Six Seven, Matson Välkkilä, Osallisuus Teatteri KUULUVAMMAKSI, Herkkuräbäri ja Taikasydän.

Mahtavien kulttuurikokemuksien lisäksi KeMujen tapahtumatorilla pääset tutustumaan ja inspiroitumaan näytteilleasettajien pisteillä. Mukana menossa ovat: Vammaisperheyhdistys Jaatinen, Annantalo, Pertin Valinta, Mahdollisuus lapselle ry, Kehitysvammaliitto, Suomen Diakoniaopisto SDO, Loistosetlementin Ensisijaisesti tyttö -hanke, Kehitysvammaiset tulevaisuuden tekijöinä -hanke, Töihin seurakuntaan -hanke, Päihdetyömalli kehitysvammaisille henkilöille sekä Uudistuva ja moninainen vammaistyö Uudellamaalla -hanke.

Lipunmyynti on käynnissä nyt! Lue lisää tapahtumasta ja osta liput osoitteesta: https://www.kvtuki57.fi/yhdistys/kemut/

Aika: 7.9.2024 kello 13–16

Paikka: Messukeskus Siipi, Rautatieläisenkatu 3, 00520, Helsinki

Lisätiedot: Tapahtuma on esteetön ja noudatamme turvallisemman tilan periaatteita

Liput: 29,50 €. Vammaiskortin A-merkinnällä avustajan lippu on maksuton. Kortti todistettava paikan päällä.

KeMuT 2024 järjestetään Messukeskuksen Siivessä, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Pasilan juna-aseman tuntumassa. Tapahtumaan on helppo saapua julkisilla liikennevälineillä. Siiven edessä on myös tilaa pysähtyä taksilla.

Tule mukaan ikimuistoisiin bileisiin!