Syyskokous 23.11.2019

Tervetuloa yhdistyksemme syyskokoukseen 23.11.2019 klo 14:00-16:00.

Osoite:
Myyrmäen Toimintakeskus
Solkikuja 8b
01600 Vantaa

Kokouksen jälkeen järjestämme pikkujoulujuhlan karaoken merkeissä. Kahvitarjoilu. Joulupukki vierailee – voit halutessasi tuoda pienen lahjan pukinkonttiin.

 

Vammaispalvelujen toimisto on muuttanut

Vammaispalvelujen toimisto on muuttanut Karsikkokujalta Myyrmäkeen ja samassa yhteydessä toimiston nimi muuttui.
Uusi nimi on Vammaisten asiakasohjaus.
Uusi osoite on Rajatorpantie 8 A, 01600 Vantaa.

Rajatorpantiellä ei ole asiakasvastaanottoa. Asiakastapaamiset sovitaan etukäteen ja ne toteutetaan joko kotikäynteinä tai sovitusti eri puolilla Vantaata sijaitsevissa vastaanottotiloissa. Tiloja sovittuihin tapaamisiin on mm. Korsossa, Koivukylässä, Tikkurilassa ja Myyrmäessä.

Palvelut ja tuet määräytyvät palvelutarpeen arvionnin sekä vammaispalvelulain ja kehitysvammalain perusteella. Vammaispalvelut pohjautuvat maamme vammaispoliittisiin linjauksiin ja Vantaan vammaispoliittiseen ohjelmaan.

Siirry sivuille tästä

Kukonnotkon perinteinen perheleiri 20-22.9.2019

Hei kaikki perheelliset! Vielä ehtii!
Kukonnotkon perinteinen perheleiri on 20-22.9.2019. Tule mukaan viettämään rentoa yhdessäoloa, grillaamaan, sienestämään, pelaamaan mölkkyä tai saunomaan. Viikonloppuna ei ole ohjattua toimintaa vaan perheet voivat yhdessä isommalla tai pienemmällä porukalla käyttää vapaasti leirikeskuksen mukavuuksia ja yhdistyksen peli- tai askarteluvälineitä yhteiseen mukaavaan tekemiseen. Keittiöväki huolehtii ruokailuista, joka on muuten hyvää.
Kaikenikäiset lapset ja perheet ovat tervetulleita!

Hinta jäsenille 50,-, ei jäsenille 70,-. Bussilla taas mennään, hotelli Vantaan luota. Hinta sisältää majoituksen ja kaikki ruokailut.

Ylisfestarit 2019

Ylisfestarit jälleen 17.8.2019. Ilmainen bussikuljetus lähtee hotelli Vantaalta klo 9.20, ilmoittaudu sähköpostitse