Liity jäseneksi

TERVETULOA MUKAAN YHDISTYKSEMME TOIMINTAAN!

Jäsenetuihin kuuluu alennetut hinnat kerho- ja leirimaksuista sekä muista virkistystoiminnan maksuista. Keväällä ja syksyllä ilmestyy jäsentiedote kultaiset tulppaanit, josta mm. löytyy yhdistyksen kokouskutsut joihin jäsenet ovat tervetulleita.

Löydät meidät myös Facebookista hakusanalla ”Vantaan Kehitysvammaisten Tuki ry”. Jäsenille on myös oma suljettu keskusteluryhmä Facebookissa ”Ryhmä Vantaan Kehitysvammaisten Tuki ry” johon voi pyytää lupaa liittyä. Ylläpitäjinä toimii hallituksen jäsenet sekä toimistosihteeri

Kehitysvammaisten tukiliitto ylläpitää jäsenrekisteriä ja toimittaa jäsenille lehdet ja jäsenmaksut. Jäsenmaksu on 30 e/vuosi. Yhdistyksen varsinaisena jäsenenä saat joko tukiviestilehden tai leijalehden. Kehitysvammaisten tukiliiton sivuilta voit myös lukea maksutta molempia lehtiä netin Issuu-palvelussa sivulla: https://issuu.com/. Kirjoita hakukenttään Leija tai Tukiviesti. Mikäli olet jonkun muun (kehitysvammaisten tukiliittoon kuuluvan) yhdistyksen varsinainen jäsen, voit liittyä Vantaan yhdistyksen perhejäseneksi, jolloin saat jäsentiedotteemme kultaiset tulppaanit. Perhejäsenrekisteriä pidetään meidän omalla toimistolla. Perhejäsenen vuosimaksu on 15 e. Yhdistyksemme jäseneksi voi liittyä 16 vuotta täyttänyt henkilö. Alle 15-vuotiaan puolesta varsinaiseksi jäseneksi merkitään huoltaja.

Liity jäseneksi tästä tai tulosta meidän liittymiskaavake ja lähetä meille. Ilmoituksen jälkeen lähetämme tiedot tukiliittoon ja lasku tulee postissa.

Kysymyksiä ja Vastauksia
K: Voiko yksittäinen henkilö liittyä kehitysvammaisten tukiliiton jäseneksi?
V: Ei suoraan. Liittymällä paikallisyhdistyksen jäseneksi, olet myös tukipiirisi jäsen ja täten myös tukiliiton jäsen, saaden mm. jäsenlehden ja Tukiliiton palveluja.