TUKILIITON UUTISIA 25.2.2022

Kannustamme kaikkia lausumaan – Vammaislakiuudistus toteutettava ja lakiesityksen ongelmakohdat korjattava

Nyt kannattaa ottaa kantaa vammaispalvelulainsäädännön historialliseen uudistukseen. Tukiliitto on koonnut lausunnon jättämistä helpottavan tietopaketin.

https://www.tukiliitto.fi/ajankohtaista/kannustamme-kaikkia-lausumaan-vammaislakiuudistus-toteutettava-ja-lakiesityksen-ongelmakohdat-korjattava/

Erityinen sisaruus ja aikuisuus -verkkoseminaari 6.4.2022

Verkkoseminaarissa kuullaan pitkäaikaissairaiden ja vammaisten henkilöiden aikuisten sisarusten kokemuksia ja pohditaan sisarusten tukea eri ikävaiheissa. Verkkoseminaari on avoin sekä ammattilaisille että heille, joita aihe koskettaa omakohtaisen kokemuksen kautta.

https://www.tukiliitto.fi/ajankohtaista/erityinen-sisaruus-ja-aikuisuus/

Tue Ukrainan kehitysvammaisia ihmisiä ja heidän läheisiään

Vammaiset ihmiset ovat sodassa heikoimmassa asemassa. Tukiliitto kohdentaa keräyksen avun kehitysvammaisille ihmisille ja heidän läheisilleen. Kanavoimme avun ukrainalaisille Inclusion Europe -kattojärjestön ja muiden kehitysvammaisia ihmisiä tukevien järjestöjen kautta.

https://www.tukiliitto.fi/ajankohtaista/tue-ukrainan-kehitysvammaisia-ihmisia-ja-heidan-laheisiaan/

Harrastatko? Hae Tukiliiton apurahaa

Tukiliiton apurahoja myönnetään 16 vuotta täyttäneille kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille. Kevään haku päättyy huhtikuun lopussa ja syksyn hakuaika päättyy lokakuun lopussa.

https://www.tukiliitto.fi/ajankohtaista/harrastatko-hae-tukiliiton-apurahaa/

Hae ja ilmoittaudu tapahtumiin (päivittyvä lista)

Päivitämme listaa tulevista tapahtumista. Onko sinulla harvinainen sairaus tai vamma, johon liittyy oppimisvaikeuksia tai kehitysvamma? Haluatko vaihtaa kokemuksia elämästä harvinaisena muiden samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa verkossa? Tule mukaan juttelemaan 31.3.2022. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.3.2022.

https://www.tukiliitto.fi/ajankohtaista/hakuajat/