Seurakunnan uutisia 22.11.

Selkokieliset kauneimmat joululaulut- tilaisuuteen yleisörajoitus

Olet lämpimästi tervetullut Selkokieliset kauneimmat joululaulut-tilaisuuteen
Pe 3.12. klo 18.00 Korson kirkkoon (Merikotkantie 4, Vantaa)
18.11 Etelä-Suomen aluhallintoviraston ja Helsingin hiippakuntien antamien ohjeiden mukaan Kauneimpien joululaulujen yleisömäärä on rajattu. Tilaisuudessa ei vaadita koronapassia.

Tehdään yhdessä kohtaamisista turvallisia. Ennakkopaikat tilaisuuteen voi varata linkistä  https://link.webropolsurveys.com/S/427F195B87067AF0
Ennakkopaikan varaamalla varmistat paikkasi tilaisuudessa.
Tilaisuudessa on huolehdittava käsihygienista ja turvaväleistä ja tilaisuudessa on vahva maskisuositus.

Kauneimpia joululauluja lauletaan yhdessä gospelmuusikko Sami Aspin kanssa. Mukana laulamassa myös kehitysvammaistyön diakoni Kristiina Tuohimaa-Salminen, Sara Safiyari ja Jukka Nylund.
Ennen lauluja mahdollisuus tutustua Minun erityinen elämäni-taidenäyttelyyn, jossa on kehitysvammaisten ihmisten tekemiä piirustuksia ja maalauksia omasta elämästä korona-aikana.

 
Minun erityinen elämäni -näyttely

Minun erityinen elämäni-taidenäyttely

Vantaan seurakunnat juhlii  pe 3.12  klo 17-19 vammaisten henkilöiden oikeuksia   Korson kirkolla (Merikotkantie 4, Vantaa) Minun erityinen elämäni-taidenäyttelyn avajaisten merkeissä. Näyttelyyn voi tutustua Korosn kirkon aukioloaikoina 29.11-6.12. Näyttelyssä on reilu 60 kehitysvammaisen ihmisen tekemään teosta omasta elämästä korona-aikana. Näyttelyn tarkoituksena on vahvistaa kehitysvammaisten ihmisten ääntä kuvien kautta.

Näyttelyn kuvien kautta voi etsiä myös yhteisiä koronakokemuksia, mikä auttaa rakentamaan myötätuntoisuutta toisiamme kohtaan. Näyttely on tehty yhteistyössä Vantaan kehitysvammaisten tuki ry:n kanssa.