Lisää Tukiliiton uutisia

Uutta: Tukiliiton vertaispuhelin vanhemmille

 

Vertaispuhelimeen 040 6548 519 voi soittaa tiistaisin kello 17–19. Vertaispuhelin on Tukiliiton valtakunnallinen kokeilu, jossa voit jutella vertaisvanhemman kanssa luottamuksellisesti. Kokeilu päättyy 13.12.2022.

 

Vertaispuhelimeen 040 6548 519 voi soittaa tiistaisin kello 17–19. Vertaispuhelin on Tukiliiton valtakunnallinen kokeilu, jossa voit jutella vertaisvanhemman kanssa luottamuksellisesti. Kokeilu päättyy 13.12.2022.

Numeroon 040 6548 519 voit soittaa tiistai-iltaisin kello 17–19. Kokeilu alkoi lokakuun 25. päivä ja päättyy joulukuun 13. päivä 2022. Numeroon soittaminen maksaa soittajalle saman verran kuin yleensäkin matkapuhelimeen soittaminen kotimaassa.

Vertaispuhelin on tarkoitettu kehitysvammaisen tai vastaavaa tukea tarvitsevan lapsen vanhemmille. Lapsen tai nuoren iällä ei ole merkitystä. Tukiliiton vertaispuhelin tarjoaa mahdollisuuden ajatusten vaihtoon vertaisvanhemman kanssa. Juttelun aiheena voi olla arkea kuormittava tai muuten mielen päällä oleva asia tai ihan vain tarve jutella.

Puhelimeen saa soittaa myös läheiset. Jos olet isovanhempi, kummi, täti, setä, sisarus, serkku tai muu läheinen, saat soittaa!

Vastaaminen pohjautuu vertaistukeen ja kokemustietoon.

Luottamuksellinen keskustelu

Puhelimeen vastaavat toiset vanhemmat luottamuksellisesti.  Voit soittaa puhelimeen nimettömänä. Soittajan numero ei näy vastaajalle eikä sinun tarvitse kertoa nimeäsi.

Puhelimessa ei kerätä henkilötietoja.

Vertaispuhelimen numero on 040 6548 519