UUTISIA TUKILIITOSTA 11.1.2023

  Tunne palvelusi -koulutukset

Tunne palvelusi -verkkokoulutussarjan koulutukset järjestetään Teams-alustalla keväällä 2023 seuraavasti:

  • 25.1. kello 17.30-19.30 Mitä peruskoulun jälkeen?
  • 8.2. kello 17.30-19.00 Palvelusuunnitelma / asiakassuunnitelma tutuksi
  • 8.3. kello 17.30-19.00 Henkilökohtainen apu tutuksi
  • 10.5. kello 17.30-19.30 Läheisten tuki asioiden hoitamisessa
  Mitä peruskoulun jälkeen -verkkokoulutus

25.1. järjestämme Mitä peruskoulun jälkeen -verkkokoulutuksen osana Tunne palvelusi -koulutussarjaa. Koulutus järjestetään Teams -alustalla. Illan aikana keskustellaan oppivelvollisuudesta, jatko-opinnoista, työ- ja päivätoiminnnasta sekä tuetusta työstä. Ilmoittaudu mukaan 22.1. mennessä.

https://www.tukiliitto.fi/tapahtuma/tunne-palvelusi-mita-peruskoulun-jalkeen/

 

  Kelan etuudet 2023

Vuoden alussa tuli voimaan lakimuutoksia, jotka vaikuttavat Kelan etuuksiin. Hintojen nousun takia etuuksien määriä myös korotetaan tavallista enemmän. Kansaneläkeindeksiin sidotetut etuudet nousivat vuoden alussa 4,2 prosenttia. Takuueläkkeen täysi määrä ja täysimääräinen eläketuki ovat nyt 922,42 euroa kuukaudessa. Lue Kelan tiedote etuuksista.

https://www.tukiliitto.fi/ajankohtaista/muutoksia-kelan-etuuksiin-vuonna-2023/

Tukiviesti uudistuu

Vuonna 2023 kaikki  Tukiliiton jäsenet pääsevät lukemaan Tukiviesti-lehteä myös sähköisessä muodossa Lukusali-palvelussa. Lukusali-palveluun kirjaudutaan omilla tunnuksilla, jotka ovat: Sukunimi (isolla alkukirjaimella) ja Tukiliiton jäsennumero. Jäsennumero löytyy jäsenlaskusta tai postissa tulleen Tukiviestin takakannesta, postin koodin alta. Palvelu avautuu ja siihen on mahdollista kirjautus näillä tunnuksilla vasta, kun Tukiviesti 1/2023 on ilmestynyt.

Jos haluat säästää luontoa etkä tarvitse painettua lehteä, ilmoita asiasta Tukiliiton jäsenpalveluun: tai 040 4839 362 (ma, ti, ke kello 10-13). Tukiliiton yhdistyksen henkilöjäsen voi valita jäsenlehdekseen joko Leijan tai Tukiviestin. Leijaa voi lukea myös maksutta ISSUU-palvelussa.

https://www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/tukiliiton-lehdet/