TUKILIITON UUTISIA 26.1.2023

Vammaispalvelulakiesitys etenee eduskunnassa – Esitykseen on tehty useita parannuksia

Sosiaali- ja terveysvaliokunta esitti muun muassa ikääntymisrajauksen poistoa, asiakasmaksurasituksen vähentämistä ja yhdenvertaisempaa osallisuuden tukea vapaa-ajalle. Mietintöluonnos etenee seuraavaksi perustuslakivaliokunnan käsittelyyn.

Lue lisää ›

Meidän markkinat tuo käden taidot esille

Tunnetko hyvän porukan, joka sopisi Meidän markkinoille? Meidän markkinat on tapahtuma, jonne ovat tervetulleita työ- ja toimintakeskukset, joissa valmistetaan käsitöitä ja taidetta.

Lue lisää ›
KVPS: Päiväaikainen toiminta & osallisuus -yhteiskehittämisen työpaja

Työpaja on suunnattu kaikille paljon tukea tarvitsevien henkilöiden päiväaikaisen toiminnan kehittämisestä kiinnostuneille.

Lue lisää ›
Murkkuiän myllerrykset, tervetuloa tapahtumiin

Tulossa keväällä verkkoluentosarja ”Tukea erityislapsen murkkuiän myllerryksiin” (Teams) ja Murkkutapaaminen perheille 18.2.2023 Tampereella, Tulppaanitalossa.

Lue lisää ›
Keko-valmennuksen vuoden 2023 haku on avattu

Keko-valmennus on terveyttä ja hyvinvointia edistävä elintapavalmennus työikäisille kehitysvammaisille henkilölle ja heidän ohjaajilleen. Hae mukaan ryhmäsi kanssa.

Lue lisää ›
Vertaislomat (tuetut lomat) 2023, julkaisimme ohjeita hakijalle

Tukiliitto ja Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH ry) järjestävät vertaislomia eli tuettuja lomia. Lomia on sekä kehitysvammaisille aikuisille että perheille, joissa kehitysvammainen tai vaikeasti vammainen lapsi.

Lue lisää ›