TUKILIITON TAPAHTUMA 2.11.2023

Lapsiperhe, tunnetko palvelusi? – Tietoa kehitysvammaisen lapsen ja hänen perheensä palveluista -verkkoilta

 

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan kehitysvammaisten tai vastaavaa tukea tarvitsevien lasten ja heidä perheidensä palveluista.

Mietityttääkö, mistä lapsi ja perhe voi saada tukea? Tiedätkö,  mitä tarkoittaa henkilökohtainen apu tai mistä ja miten haetaan henkilökohtaista apua lapsen vapaa-ajan viettoon? Tiedätkö, mistä ja minkälaista apua ja tukea voi saada kotiin? Tiedätkö, mistä voi löytää muita samankaltaisessa tilanteessa olevia vanhempia ja jakaa kokemuksia samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa?

Ihmetellään ja keskustellaan yhdessä.  Asioita käsitellään kehitysvammaisten tai vastaavaa tukea tarvitsevien lasten vanhempien ja perheen näkökulmasta, mutta mukaan voivat tulla kaikki asiasta kiinnostuneet.

Tule mukaan verkkoiltaan torstaina 2.11.2023 kello 17.30–19. Tarjoamme perustietoa eri tukimuodoista ja palveluista. Mietitään yhdessä, miten asioissa voi edetä. Tähän keskusteluiltaan olet tervetullut, vaikka et edes oikein tiedä mitä pitäisi kysyä. Tämä ilta on tarkoitettu juuri sinulle.

Ennakkomateriaalina voit perehtyä Tukiliiton lapsiperheiden Palveluiden pikaoppaaseen. Voit myös kuunnella Turvallista perhe-elämää -podcasteja.

Keskustelua ohjaavat Salla Pyykkönen ja Taina Koivunen-Kutila Tukiliitosta.

Verkkoilta toteutetaan Teams-alustalla. Ilmoittautuminen päättyy 31.10.2023.

Lapsiperhe, tunnetko palvelusi -verkkoillan Ilmoittautumislomake

 

https://www.tukiliitto.fi/tapahtuma/lapsiperhe-tunnetko-palvelusi-verkkoilta/?fbclid=IwAR3m2jbXRjWMsZQXRk4u1YeBkON8pAWud0ZV86GGl2a80sxsIWw_XBRHxjA