LIIKUNTAKYSELY

Liikuntakysely toimintarajoitteisille henkilöille. Auta kehittämään paikallista liikuntatoimintaa!

 

Vantaan kaupunki on mukana kyselytutkimuksessa, jolla selvitään liikunnan ja urheilun harrastamista henkilöillä, joilla on jokin toimintarajoite, vamma tai pitkäaikaissairaus. Kysely koskee myös niitä, joiden liikuntakyky on heikentynyt ikääntymisen vuoksi. Vastaamalla autat kehittämään seurojen, yhdistysten ja kuntien soveltavaa liikuntaa.

 

Kyselyyn vastaaminen kestää korkeintaan 15 minuuttia. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan viisi kappaletta 50 euron arvoista S-ketjun lahjakorttia.

 

Kysely tehdään Liikuntatieteellisen Seuran (LTS) ja Suomen Paralympiakomitean yhteistyönä. Vantaan kaupunki hyödyntää tuloksia tiedolla johtamisen ja soveltavan liikunnan palvelujen suunnittelun ja kehittämisen tukena.

 

Kysely on avoinna 15.11.2023 saakka. Kysely on saatavissa myös ruotsiksi ja englanniksi. Linkit kyselylomakkeisiin löytyvät www.lts.fi/sopiva/liikkujakysely