Kohtaa mut

 

Järjestämme Vantaalla Kohtaa Mut -tapahtuman vammaisten oikeuksien teemaviikon  kunniaksi. Liitteenä tapahtumamainos.

Yksityiskohtia Kohtaa Mut-tapahtumasta:

Tapahtuma-aika: lauantai 2.12.2023 klo 11-13

 

Paikka: Jumbon kauppakeskus Vantaa, promootiopaikka Marimekko-myymälän edessä, kauppakeskuksen sisällä.

 

Yhteistyökumppanit: Vantaan Kaupunki, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue, Kehitysvammaisten Tukiliitto ry,  Suomen YK-liitto, Kehitysvammaliitto, Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry, Vantaan Kehitysvammaisten Tuki ry sekä kehitysvammaiset lapset ja nuoret sekä heidän avustajansa.

 

OHJELMA: jututetaan promootiopaikalle tulevia. Jaetaan Kohtaa Mut-ilmapalloja, karkkeja ja muita jakotuotteita. Verkostoidutaan ja nautitaan joulukuun alkamisesta!

 

TAPAHTUMAN KOHDERYHMÄ

Kohtaa Mut-tapahtuma on suunnattu erityisesti vammaisille lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen.

 

TAPAHTUMAN TAVOITTEET

  1. Tapahtuman ensisijaisena tavoitteena on osallistaa vammaisia lapsia ja nuoria sekä saada vammaisten lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä asiat suuren yleisön tietoisuuteen.
  2. tavoitteena on myös auttaa vammaisia lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään löytämään kavereita, vertaistukea,  harrastuksia ja palveluja, jotka auttavan vammaisia lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään arjessa. Paikalla on runsaasti lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä asiantuntijoita.
  3. tavoitteena on vammaisten lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä etuja puolustavien järjestöjen ja virkahenkilöiden verkostoituminen tapahtuman aikana.
  4. tavoitteena on  jakaa vammaisille lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen reaaliaikaista tietoa vammaisten lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä palvelumuodoista sekä paikallisesti että valtakunnallisesti myös järjestöjen kautta.
  5. tärkein tavoite on kokoontua yhteen YK.n kansainvälisten vammaisten oikeuksien tiimoilta teemaviikon aikana  ja näyttää vammaisille lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen, että Suomessa on paljon heidän asioihin paneutuneita ammattilaisia, joilta voi kysyä neuvoja. Ketään ei jätetä!

 

Tervetuloa Jumboon lauantaina 2.12.2023 klo 11-13

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄT JA VASTUUHENKILÖT

Tapahtuman koordinaattorina toimii Vantaan Kehitysvammaisten Tuki ry ja tapahtumakoordinaattorina Pirjo Luokkala ja apuna Heidi Hyvönen Vantaan Kehitysvammaisten Tuki rystä.

 

Jos sinulla on kysyttävää tai lisätiedon tarvetta, olethan yhteydessä

  1. 045-1492154