Kysely edunvalvonnasta

Hyvä vastaanottaja,

Valtioneuvoston kanslia on käynnistänyt VN TEAS -hankkeen yleisen edunvalvonnan palveluista (EDUPA). Tutkimushankkeessa selvitetään, kuinka hyvin edunvalvonnan asiakkaiden oikeudet toteutuvat nykyisessä palvelujärjestelmässä, millaisia muutoksia palvelurakenteessa on tapahtunut viime vuosina ja millaisia alueellisia eroja edunvalvonnan palveluissa on havaittavissa. Lisätietoa tutkimuksesta löytyy täältä.

Osana arviointia toteutetaan kyselyt, joilla kerätään tietoa päämiesten ja päämiesten läheisten kokemuksista yleisen edunvalvonnan palveluista.

Ystävällisin terveisin,

Nella Koivula

Analyytikko

Owal Group Oy

+358503824535

 

Päämiesten kysely:

VASTAUSPYYNTÖ: Vastaa kyselyyn yleisen edunvalvonnan palveluista!

Hyvä vastaanottaja,

Valtioneuvoston kanslia on käynnistänyt VN TEAS -hankkeen yleisen edunvalvonnan palveluista (EDUPA). Tutkimushankkeen tavoitteena on selvittää, kuinka hyvin edunvalvonnan asiakkaiden oikeudet toteutuvat nykyisessä palvelujärjestelmässä, millaisia muutoksia palvelurakenteessa on tapahtunut viime vuosina ja millaisia alueellisia eroja edunvalvonnan palveluissa on havaittavissa. Tutkimuksen toteuttaa Owal Group Oy yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston Hyvinvointioikeuden keskuksen kanssa ja se valmistuu marraskuussa 2024. Lisätietoa tutkimuksesta löytyy täältä.

 

Osana selvitystä toteutetaan kysely, jolla kerätään tietoa päämiesten kokemuksista yleisen edunvalvonnan palveluista. Pyydämme Sinua vastaamaan yleisen edunvalvonnan palveluita koskevaan kyselyyn, mikäli olet yli 18-vuotias ja sinulla on yleinen edunvalvoja. Vastaathan kyselyyn viimeistään 28.2.2024.

 

Vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Vastaaminen on täysin vapaaehtoista, ja voit lopettaa vastaamisen milloin tahansa. Vastauksia käytetään vain tutkimuskäyttöön. Vastauksia käsitellään luottamuksellisesti ja tulokset analysoidaan siten, ettei yksittäisiä vastaajia ole mahdollista tunnistaa. Kyselyn toteuttaa ja analysoi Owal Group Oy. Tietosuojaseloste

 

Pääset vastaamaan kyselyyn sähköisesti seuraavista linkeistä:

 

Suomeksi: https://fi.eu.research.net/r/paamiehet 

Suurkiitos jo etukäteen vastauksistanne!

 

Lisätietoa selvityksestä:

Minna Mayer

Manager, Owal Group Oy

Läheisten kysely:

VASTAUSPYYNTÖ: Selvitys yleisen edunvalvonnan palveluista (EDUPA)

Hyvä vastaanottaja,

Valtioneuvoston kanslia on käynnistänyt VN TEAS -hankkeen yleisen edunvalvonnan palveluista (EDUPA). Tutkimushankkeen tavoitteena on selvittää, kuinka hyvin edunvalvonnan asiakkaiden oikeudet toteutuvat nykyisessä palvelujärjestelmässä, millaisia muutoksia palvelurakenteessa on tapahtunut viime vuosina ja millaisia alueellisia eroja edunvalvonnan palveluissa on havaittavissa. Tutkimuksen toteuttaa Owal Group Oy yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston Hyvinvointioikeuden keskuksen kanssa ja se valmistuu marraskuussa 2024. Lisätietoa tutkimuksesta löytyy täältä.

 

Osana selvitystä toteutetaan sähköinen kysely, jolla kerätään laajasti tietoa päämiesten kokemuksista yleisen edunvalvonnan palveluista. Pyydämme Sinua vastaamaan yleisen edunvalvonnan palveluita koskevaan kyselyyn, mikäli läheisellesi on määrätty yleinen edunvalvoja. Vastaathan kyselyyn viimeistään 28.2.2024.

 

Vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Vastaaminen on täysin vapaaehtoista, ja voit lopettaa vastaamisen milloin tahansa. Vastauksia käytetään vain tutkimuskäyttöön. Vastauksia käsitellään luottamuksellisesti ja tulokset analysoidaan siten, ettei yksittäisiä vastaajia ole mahdollista tunnistaa. Kyselyn toteuttaa ja analysoi Owal Group Oy. Tietosuojaseloste

 

Pääset vastaamaan kyselyyn oheisista linkeistä:

 

suomeksi: https://fi.eu.research.net/r/edunvalvontalaheiset

Kiitos jo etukäteen vastauksistanne!

Lisätietoa selvityksestä:

Minna Mayer

Manager, Owal Group Oy