Tukiliiton uutisia 26.4.2024

Digipalvelut paremmin saavutettaviksi

Uusimmassa blogissa pohditaan digipalveluiden saavutettavuutta. Vili Korhonen kirjoittaa blogitekstissä, että aihetta on mietitty Pohjois-Suomen Elämä omaksi -hankkeen kokemustoimijoiden kanssa.

Minkälaisia lakeja verkkopalveluiden saavutettavuuteen on? Mitä jos verkkopankkia ei lainkaan ole? Miten saavutettavuus käytännössä toteutuu verkossa?

Blogissa myös muistutetaan, että digitaitoja voi oppia. Toimiessaan digipalveluiden käyttäminen vahvistaa osallisuuden tunnetta omasta elämästä. (Kuvat: Papunet)

https://www.tukiliitto.fi/blogi/digipalvelut-paremmin-saavutettaviksi/

Valtti-ohjelma auttaa lapsia ja nuoria löytämään harrastuksen

Vielä on aikaa hakea mukaan Valtti-ohjelmaan! Haku päättyy 30.4.2024. Valtti-ohjelman avulla pyritään löytämään erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille liikuntaharrastus.

https://www.tukiliitto.fi/ajankohtaista/valtti-ohjelma-auttaa-lapsia-ja-nuoria-loytamaan-harrastuksen/

  Hae ja ilmoittaudu Tukiliiton tapahtumiin!

Päivitämme listaa tulevista tapahtumista. Esimerkiksi toukokuussa on tulossa jopa 20 erilaista tapahtumaa, joihin kutsumme sinut ilomielin mukaan! Tervetuloa!

https://www.tukiliitto.fi/ajankohtaista/hakuajat/

 

Haemme hankesuunnittelijaa Itä-Suomen Työelämä omaksi -hankkeeseen 1.8. alkaen

Kehitysvammaisten Tukiliitto hakee Kuopioon hankesuunnittelijaa toteuttamaan yhdessä muun tiimin kanssa Pohjois-Savon alueella kehitysvammaisille henkilöille kohtaamispaikkoja, kokemustoimintaa ja lyhytkoulutuksia. Jätä hakemus 24.5. mennessä.

https://www.tukiliitto.fi/ajankohtaista/haemme-hankesuunnittelijaa-ita-suomen-tyoelama-omaksi-hankkeeseen-1-8-alkaen/