Kehitysvammatuki 57:n terveiset

Kehitysvammatuki 57 ry järjestää toimintaa myös muille kuin helsinkiläisille perheille.

Esimerkiksi parkkitoiminta on tarkoitettu kaikille pääkaupunkiseudulla asuville perheille, joissa on kehitysvammainen tai vastaavaa laaja-alaista tukea tarvitseva lapsi.

Parkkitoiminnan alla oleva kotiparkki on suosittu apu arkeen ja olisi hienoa, jos vantaalaiset perheet löytäisivät myös kotiparkin. 😊

Linkin alta löytyy lisää tietoa kotiparkkitoiminnastamme: https://www.kvtuki57.fi/perheille/kotiparkki Kotiparkki toimii normaalisti myös näin korona-aikana. Kotiparkki on STEA:n avustamaa toimintaa ja siksi tuntihinnat perheille on hyvin maltilliset.

Myös lasten teemapäivät (perjantai- ja lauantaiparkki) on toimintaa, jonne on tervetulleita pääkaupunkiseudun erityislapset sekä heidän sisarukset  https://www.kvtuki57.fi/perheille/lasten-teemapaivat

Järjestämme myös vertaistapaamisia erityislasten sisaruksille.

Tällä hetkellä koronarajoitusten vuoksi toimintamme on siirtynyt verkkoon, muttaheti kun on mahdollista, järjestämme taas tapahtumia, joissa voimme kohdata perheitä ja lapsia ns. livenä. Olisi hienoa, jos tavoittaisimme myös vantaalaisia perheitä.

https://www.kvtuki57.fi/ajankohtaista/tapahtumakalenteri

Mukavaa kevään odotusta!

Ystävällisin terveisin

Aino Raike

parkkitoiminnan koordinaattori

Kehitysvammatuki 57 ry

0405222138

www.kvtuki57.fi