TUKILIITON UUTISET 

Alkaa olla aika arvioida rokotusjärjestystä uudelleen

”Vammaisten tehostetun palveluasumisen yksiköitä ei ole huomioitu kansallisessa rokotusjärjestyksessä. Näin on huolimatta siitä, että asumisyksiköissä on enemmän kontakteja ja enemmän vaikeuksia pitää yllä sosiaalista etäisyyttä kuin esimerkiksi perheissä.” Näin kirjoittaa Tukiliiton toiminnanjohtaja Risto Burman ajankohtaisesta aiheesta blogissamme.

Lue lisää ›  

Tietoa Kelan etuuksista selkokielellä

Kela on julkaissut päivitetyt selkoesitteet 2021. Uusituista esitteistä saa tietoa muun muassa asumistuesta ja lapsiperheiden etuuksista.

Lue lisää ›  
 

Haku: Taitoa tulevaan, ratkaisu- ja voimavarakeskeinen verkkovalmennus itsenäistymisvaiheessa olevien nuorten vanhemmille

Pärjääkö nuori, pärjäänkö minä? Miten tuen nuoren omia valintoja? Pystynkö päästämään irti? Mikäli haluat pohtia tarkemmin nuoruuden tärkeää kehitystehtävää sekä muuttuvaa vanhemmuuttasi henkilökohtaisten tehtävien kautta sekä yhdessä työntekijöiden ja toisten vanhempien kanssa, tämä maksuton valmennus on juuri sinulle.

Lue lisää ›

Ehdota Vuoden selväsanainen 2021 -palkinnon saajaa

Selkokielen neuvottelukunta antaa Vuoden selväsanainen -palkinnon selkokielen edistäjälle. Voit ehdottaa palkinnon saajaa 16.4.2021 asti

Lue lisää ›  

Harrastatko? Hae Tukiliiton apurahaa

Tukiliiton apurahoja myönnetään 16 vuotta täyttäneille kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille. Kevään apurahahaku päättyy 30.4. ja syksyn haku päättyy 30.10.

Lue lisää ›  

Hae ja ilmoittaudu tapahtumiin (päivittyvä lista)

Päivitämme listaa tulevista tapahtumista. Tulossa muun muassa verkkokoulutus Läheisten tuki asioiden hoitamisessa keskiviikkoiltana 24.3.2021. Koulutuksessa käsitellään pankkiasioita, edunvalvontaa ja yhteistyötä eri virallisten tahojen kanssa. Lue lisää ›